Максим Бехар: Държавният секретар Кери е за балансирана политика в Близкия изток

Максим Бехар: Държавният секретар Кери е за балансирана политика в Близкия изток
Максим Бехар в дискусия с Американския еврейски комитет във Вашингтон
A A+ A++ A

Държавният секретар на САЩ Джон Кери декларира огромната подкрепа на правителството към Американския еврейски комитет, но категорично заяви, че администрацията на Обама е за две държави, палестинска и израелска.

Това каза Максим Бехар, виден PR експерт, член на десетки международни бордове и официален делегат на годишната среща на комитета.

„Конференциите на Американския еврейски комитет все повече се превръщат в силен фактор за международния ред, а самата организация е сред десетте най-влиятелни в света“, допълни Бехар.

Освен Джон Кери тази година впечатляващи речи произнесоха външните министри на Чехия – Карел Щварценберг, на Полша – Радослав Шикорски, на Гърция – Димитрис Аврамопулос, и министърката на правосъдието на Израел Ципи Ливни, която взриви залата с емоционалната си реч.

Българският посланик в САЩ Елена Поптодорова даде вечеря за малка група делегати на конгреса от различни американски щати и взе участие във вечеря, дадена за българската делегация от нюйоркския офис на Американския еврейски комитет.

На няколко пъти в дискусиите България бе спомената като единствената държава, спасила своите евреи по време на Втората световна война. „Този факт беше още една причина да се гордеем с това, което България е направила, пък и прави за своите евреи“, допълни Бехар.

 

Максим Бехар Максим Бехар e основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., с повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. От януари 2012 г. Максим Бехар управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.

http://www.maximbehar.com


#Максим Бехар #Елена Поптодорова #САЩ #Джон Кери

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници