Мая Манолова: В парламента са ми викали и вампир, и сатана

Мая Манолова: В парламента са ми викали и вампир, и сатана
Манолова бе категорична, че не се обижда и не е злопаметна. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В парламента са ми викали всякак - картечница, вампир, сатана. Казаха ми вампир, когато имахме анкетна комисия, създадена по моя инициатива за фалшификация в Държавен вестник. Докато правех разследването, основното действащо лице ме сравни с вампир. Това е сегашният шеф на Здравната каса Пламен Цеков, заяви депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на Народното събрание Мая Манолова пред Нова телевизия.

Манолова бе категорична, че не се обижда и не е злопаметна. Тя приемала нещата, така както са се случили и търпи критика. Дори е склонна на самокритика.

"Може би и аз съм прекалила с атаките срещу бившите управляващи, но това не беше лична кауза. Правила съм го заради тези, които бяха смачкани от управлението им", каза социалистката.

Според нея, понякога острият тон и критиките са полезни, защото най-важното е един политик да има очи да се срещне с избирателите си.

"Тази кампания не беше обикновена. Ние обещахме минималното, което трябва да се промени и ако не го направим, наистина няма да е добре", категорично заяви Мая Манолова.

Зам.-председателят на Народното събрание каза още, че заради контрабанда от бюджета изтичали колосални пари, които отивали в нечии джобове.

#Мая Манолова #БСП #Народно събрание #Пламен Цеков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници