Пребиха служителка на бензиностанция в град Рила при опит за грабеж

Пребиха служителка на бензиностанция в град Рила при опит за грабеж
30-годишният нападател е задържан за 24 часа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Неуспешен опит за грабеж на бензиностанция бе извършен тази нощ в град Рила, жестоко е пребита 44-годишна служителка, съобщи БГНЕС.

Инцидентът станал към 3.30 часа тази нощ в денонощната бензиностанция на изхода на град Рила в посока Кочериново, област Кюстендил.

Мъж с качулка на главата се появил пред бензиностанцията, започнал разговор със служителката С.М. от град Кочериново, след което поискал сладолед от витрината пред вратата на обекта.

Когато служителката вдигнала капака му, нападателят извадил от джоба си камък, с който я ударил по главата.

Зашеметената от удара служителка все пак успяла да се отскубне от нападателя си и влязла вътре в обекта. Нападателят я последвал като продължил да я удря с камъка.

44-годишната служителка успяла да натисне паник-бутона, след което побягнала навън, за да извика за помощ.

Нападателят я последвал, настигнал я и с ритници я свалил на земята. След като паднала той започнал да й блъска главата в асфалта.

На 5-та минута след подаване сигнала пред бензиностанцията пристигнала полиция. Те успели да неутрализират и закопчаят нападателя.

30-годишният Димитър Х. е задържан за 24 часа в ареста на РУП-Рила. Той е от Мездра, дошъл в Рила, за да гостува на баба си. По неофициална информация нападателят е наркозависим.

С линейка пострадалата е транспортирана до МБАЛ-Благоевград с комоцио и тежки рани по главата, насинявания от ритници по тялото.

Най-тежката рана на главата й е зашита, след което тя пожелала да се прибере вкъщи. Линейката я върнала до дома й в Кочериново. Според колегите й, застъпили на обекта тази сутрин, днес тя ще потърси отново лекарска помощ, за да й се направи скенер на главата.

#полиция #нападение #бензиностания #побой #Рила

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници