Prestigio Nobile PER3562 залага на E-Ink Pearl дисплей

Prestigio Nobile PER3562 залага на E-Ink Pearl дисплей
A A+ A++ A

Ако си търсите устройство за четене на електронни книги, Prestigio има предложение за вас. Новият Prestigio Nobile PER3562 има 6" дисплей, базиран на второто поколение E-Ink технология, която гарантира 50% по-висок контраст за по-четивен текст и по-ясни графики и освен това осигурява по-бързо прелистване на страниците в сравнение с други устройства. Благодарение на E-Ink Pearl, устройството използва изключително малко енергия - с литиево-полимерната батерия с капацитет 1600mAh могат да се осъществят 10 000 прелиствания на страници при едно зареждане. За бързата работа допринася и процесорът Marvell с работна честота 800MHz.

Моделът разполага със 128MB RAM, 2GB вградена памет и възможност тя да се увеличи със SD карта до 32GB. Моделът поддържа всички популярни файлови формати, включително и книги със защита на съдържанието Adobe DRM. Съвместим е и с основните формати за изображения и музика. Функционалността на Prestigio Nobile PER3562 включва опция за търсене в папки и книги, поставяне на отметки и 17 размера на шрифта.

Корпусът на устройството е лек и компактен, а алуминиевият гръб осигурява допълнителна защита. За предпазване на устройството в комплекта е включен стилен калъф, а потребителят получава и слушалки, USB кабел и 2-годишна международна гаранция. Моделът вече е наличен в големите търговски вериги у нас на цена 369 лв.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници