Конкурсът UniCredit App Challenge търси мобилни и уеб приложения за банкови услуги

Конкурсът UniCredit App Challenge търси мобилни и уеб приложения за банкови услуги
A A+ A++ A

На 27 май официално ще стартира интересен конкурс за създаване на мобилни и уеб приложения и тъй като Mobile Bulgaria е сред медийните партньори на инициативата, сме готови с малко предварителна информация за нея. Конкурсът е организиран от УниКредит Булбанк в партньорство с Mobile Monday София и търси разработка или интерактивно съдържание в категориите Лични финанси, Малък бизнес, Банкиране на бъдещето, Приложения за специални клиентски сегменти, Игри и забавления.

Началото ще е на една от регулярните срещи на Mobile Monday София, която за случая ще е с име UniCredit App Challenge, powered by Mobile Monday. Ще се проведе на 27 май от 18:30 часа в betahaus София и както обикновено, е свободна за участие на всички с интереси в областта на мобилните и дигиталните технологии. Срещата ще бъде открита от главния изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян, а сред презентаторите на събитието са Паоло Барбесино, директор Интернет и мобилно банкиране, Банкиране на дребно за ЦИЕ в УниКредит, Теодор Хампарцумян, директор на Центъра по технически услуги (Global Solutions Center - GSC) към Глобалния център за отдалечени услуги на НР в България, и Анатоли Атанасов, старши консултант "Продажби" в Oracle България.

Включването в конкурса UniCredit App Challenge, powered by Mobile Monday ще може да се направи между 27 май и 23 юни. Десетте най-добри разработчици/екипи ще бъдат поканени на 1 юли да представят разработките си пред професионално жури от представители на бизнеса и на ИТ сектора с председател Левон Хампарцумян. Победителите също ще бъдат обявени на 1 юли, а първите трима ще получат парични награди на обща стойност 6000 лева, както и актуални модели смартфони HTC. Общият награден фонд е на стойност над 10 000 лева.

В конкурса UniCredit App Challenge ще може да се участва с разработка в една от следните категории:

- Лични финанси;
- Малък бизнес;
- Банкиране на бъдещето;
- Приложения за специални клиентски сегменти;
- Игри и забавления.

Основен партньор в организацията на конкурса UniCredit App Challenge е Mobile Monday - глобална общност, която събира хора с интереси в мобилната индустрия, които обменят идеи, споделят опит и обсъждат новите тенденции в сферата на комуникациите и начина, по който променят живота ни. Сред целите на Mobile Monday е стимулиране на иновациите в мобилния сектор, улесняване на връзката между малки и големи, местни и световни компании и т.н.

Част от наградния фонд за конкурса се предоставя от HTC, а сред медийните партньори са SocialEvo, Mediabit, Enterprise.bg, MobileBulgaria, Marketing 360.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници