Сидеров: Народът постави „Атака“ като свои очи и уши

Сидеров: Народът постави „Атака“ като свои очи и уши
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Атака“ няма да подкрепи никакво правителство в рамките на този състав на този парламент, нито кандидат за председател на НС“. Това заяви от трибуната на Народното събрание лидерът на „Атака“ Волен Сидеров във вторник. „Ние не можем да имаме нищо общо с ДПС, която е антиконституционна партия“, каза още Сидеров.

„Съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции, защото ще се сблъска с твърдия отпор на „Атака“. Тепърва ще опознаете страданието. Престанете с глупостите и интригите си. Достатъчно мамихте, крадохте и рекетирахте, достатъчно купувахте депутати“, ядоса се лидерът на „Атака“.

„Българският национализъм е незаобиколим фактор в българската политика“, категоричен бе той.

„Народът не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП. Той постави „Атака“ като своите очи и уши. Ние ще бъдем вашият кошмар, защото сега виждам съглашателството. Преди малко Борисов каза, че ще подкрепи Орешарски. Аз няма да подкрепя Орешарски“, каза още Волен Сидеров.

„Колко пъти ви казах – следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли. Хилехте се, както и сега; казах ви – работете, за да изгоните монополите. Вие се хилехте самодовлно и смятахте, че сте вечни и неплокатими. Сега усмивките ще замръзнат“, посочи Волен Сидеров.

#Атака #ДПС #ГЕРБ #БСП #Пламен Орешарски #Волен Сидеров #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници