ЦСКА и „Лудогорец“ поставени на старта в Лига Европа

ЦСКА и „Лудогорец“ поставени на старта в Лига Европа
A A+ A++ A

Българското участие в Лига Европа тази година ще започне още от първия квалификационен кръг на 4 и 11 юли. В този кръг започват вторият и третият в първенството,така че към момента това най-вероятно ще са ЦСКА и „Лудогорец“.

И двата отбора със сигурност ще са поставени на този етап и се очаква да имат скромни съперници, пише Gong.

Засега в списъка са: Торпедо Кутаиси /Грузия/, Иртиш и Астана /Казахстан/, Жалгирис и Круоя /Литва/, Мика и Ганздасар/Армения/, Лачи,Теута и Кукеш /Албания/, Мариенхам /Финландия/, Крузейдърс /С.Ирландия/, Дроида Юнайтед /Ейре/, Браутън, Престатин и Бала Таун /Уелс/, Вестманеяр /Исландия/,Викингур и Фуглафьордур /Фарьори/, Тираспол /Молдова/, Транс Нарва /Естония/, Санта Колома /Андора/ и още няколко отбора от Македония, Черна Гора, Малта, Люксембург и Сан Марино.

Ако преодолеят този етап, ЦСКА и „Лудогорец“ заедно с носителя на купата „Берое“ ще участват във втория предварителен кръг на 18 и 25 юли. Там „червените“ с коефициент 8.450 почти сигурно също ще са поставени, докато разградчани и старозагорци, които са с равен коефициент 3.450, е по-вероятно да бъдат сред непоставените отбори.

#ЦСКА #Лудогорец #Лига Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници