Футболен национал удари ученичка на пешеходна пътека

Футболен национал удари ученичка на пешеходна пътека
Георги Терзиев играе в „Черноморец“. Снимка: www.sportni.bg
A A+ A++ A

Футболен национал удари с лимузина „Ауди А8“ 16-годишна ученичка. Инцидентът стана около 22.20 ч. в неделя на бул. „Стефан Стамболов“ в квартал „Сини камъни“.16-годишната Десислава е в тежко състояние. Настанена е в реанимацията на областната болница със счупени долни и горни крайници, съобщиха от лечебното заведение, предаде „Стандарт“.

Официално от МВР-Сливен съобщават, че шофьор на аудито е бил 20-годишният Г. Т. Неофициално от полицията потвърдиха първоначалната информация, че лимузината е карана от Георги Терзиев, който е младежки национал по футбол и е викан в националния отбор за мъже. Терзиев е състезател на „Черноморец“-Бс, но е от Сливен, където е живял допреди 4 години.

Според официалното съобщение на полицията ученичката е била ударена от аудито на пешеходната пътека, непосредствено пред бившия ресторант „Делфин“.

Георги Терзиев е считан за един от големите таланти в българския футбол. Наскоро се появиха информации, че той може да бъде продаден в чужбина за повече от 1 милион евро. Днес опитите на „Стандарт“ да влезе във връзка с футболиста останаха неуспешни.

#Георги Терзиев #Сливен #"Черноморец"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници