Пожар отне живота на мъж, а жена беше обгазена в блок в Сливен

Пожар отне живота на мъж, а жена беше обгазена в блок в Сливен

Стоян Радев - кор. на БНР в Сливен

A A+ A++ A

Пожар отне живота на мъж, а жена е обгазена при пожар в жилищен блок в квартал "Дружба" в Сливен тази нощ. Няма други пострадали, нанесени са материални щети, предаде БНР.

Собственичката на жилището беше спасена, след като близо половин час тя стоя на парапета на терасата на петия етаж и викаше за помощ. След като пожарникарите достигнаха до жената, тя беше откарана в Центъра за спешна медицинска помощ - Сливен. От високите етажи на сградата бяха евакуирани всички съседи на опожарения апартамент. Според тях пострадалата и синът й са имали психически проблеми, а загиналият, вероятно сириец, който се е занимавал със строителство, е живеел с нея на семейни начала.

Ето какво казаха техни съседи:

"Ние се събудихме от викове и крясъци и видяхме, че има пожар горе. И това е. Не знаем какво се е запалило, кой се е запалил. Съседката е проблемна жена. Има един мъж, който живее с нея и той - ни ума, ни дума, какво става с него не знаем. Чакаме да ни информират".

"Не знам кой е бил вътре. Не знам, какво е станало. Не знам. Само ги видях как двама отвориха прозореца и то лумна всичко и нашата врата се подпали".

Причините за инцидента се изясняват. През деня се очакват подробности по разследването на пожара.

#пожар #Сливен #загинал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници