Малко слухове за Nokia EOS

Малко слухове за Nokia EOS
A A+ A++ A

От сайта WMPoweruser идва допълнителна информация за очаквания по-късно през годината камерафон на Nokia с кодово име EOS. Тя е от източник, който твърди, че е виждал прототип на телефона, така че нейната достоверност все още не е 100% сигурна, макар че и друг източник на сайта е успял да я потвърди, което, предполагаме, е добре за истинността й.

Според информацията смартфонът е с корпус от поликарбонатна пластмаса и е с дебелината на Lumia 920, но към краищата изтънява, което създава усещането за по-тънко устройство. Отзад е разположен обективът на камерата, който не стърчи много над останалата повърхност и е допълнен от ксенонова светкавица. Посочва се, че и двата елемента са по-малки от тези в Nokia 808 PureView. Освен тях има и червен LED, който помага при фокусиране.

Обективът е снабден с автоматичен предпазител, който се отваря, когато е стартирана камерата. Източникът не е успял да види с каква резолюция ще е камерата, тъй като върху прототипа е било изписано само XX megapixels. Очаква се с телефона да се появи и приложението Nokia Pro Camera с напълно нов интерфейс, но освен него ще може да се ползва и стандартното за управление на камерата.

Посочва се, че екранът е със същите диагонал и резолюция като тези на Lumia 920 и вероятно е AMOLED. В долната част на корпуса има отвори за високоговорителя, а като цяло устройството е много по-леко от Lumia 920, което очакваме да го направи привлекателно за много по-широк кръг потребители в сравнение с 808 PureView. Засега не е ясно кога ще се състои премиерата на модела, но очакваме да е в края на лятото

http://wmpoweruser.com/rumour-nokia-eos-spotted/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници