Ето как да използвате Google Play All Access и в България

Ето как да използвате Google Play All Access и в България
A A+ A++ A

Google представи музикалната услуга All Access преди дни и тя бързо спечели вниманието на любителите на музика. Предложението осигурява достъп през браузър или мобилно устройство до милиони песни от каталога на компанията и от колекцията на потребителите (до 20 000 песни), които те са избрали да качат в своите профили онлайн. Всичко това срещу промоционалната месечна такса от 7,99 долара (след 30 юни става 9,99 долара). All Access има шансовете да се пребори с популярната услуга Spotify, но засега е в неизгодната позиция да е достъпна само за американските потребители, докато Spotify се предлага в около 20 страни.

За щастие има начин това ограничение да се преодолее и да получите достъп до музикалната услуга и в България. Всичко отнема само броени минути и е необходимо само да притежавате кредитна карта, която поддържа плащане в чужбина. Ето какви са стъпките, които трябва да следвате, ако искате неограничен достъп до музика, независимо от местоположението си.

1. Изтеглете това разширение (https://chrome.google.com/webstore/detail/proxmate-improve-your-int/hgjpnmnpjmabddgmjdiaggacbololbjm?hl=en) за браузъра Chrome. То ще ви осигури достъп до американската версия на Play Store чрез американски прокси сървър. То ще се активира веднага щом го инсталирате.

2. Отворете сайта на Play Music (https://play.google.com/music/), като внимавате да го направите с профила в Google, за който искате да активирате услугата. Ще получите опция да активирате All Access.

3. За включването на услугата е нужна американска кредитна карта, която е свързана с вашия профил в Google. Тъй като вероятно не разполагате с такава, може да ползвате и издадена в България, стига да поддържа международни плащания. Изберете опцията Add a new Payment method и въведете данните за картата, но не променяйте страната от Щатите.

4. Трябва да попълните валиден ZIP код и адрес, но такива можете да изберете лесно от Google Maps. По същия начин можете да потърсите в интернет американски телефонен номер или да си измислите.

След като потвърдите транзакцията от 0,00 долара, вече имате свободата да ползвате Play Music All Access през компютър или устройство с Android, като вече не е нужно да преминавате през прокси сървър. Това е цената за първия месец на използване на услугата и ако не искате да бъдете таксуване след това, е нужно да прекратите абонамента си преди изтичането му. След това абонаментът за месец е 7,99 долара и той автоматично ще се събира от картата.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници