Тодор Батков: Има Господ и Господ обича Левски

Тодор Батков: Има Господ и Господ обича Левски
Тодор Батков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Собственикът на Левски Тодор Батков бе изключително щастлив от победата с 1:0 над Лудогорец. Адвокатът разкри, че е получил покана от страна на „Газпром" да присъства на „Уембли" за финала в Шампионската лига, предаде Gong.

„Невероятно съм щастлив, има справедливост. Има Господ, Господ обича Левски. Радвам се, че успяхме да доставим радост на хората. По-сладко от това, че влизаме като шампиони в юбилейната година, няма. Остава ни един мач със Славия, в който трябва да победим. Искам да пожелая на Ботев Пд да бие Лудогорец", сподели Тодор Батков.

„Днес дадохме достоен отговор на цялата вакханалия, заговори, подпирания, неподпирания. Не могат да кажат и две думи за съдийството днес, както и в Ловеч. Отборът показа героизъм, мъжество, воля за победа. Ние в продължение на 72 часа изиграхме два инфарктни мача, видяхте, че шампионите се предадоха физически накрая. Има Господ, Господ обича Левски", заяви доволният собственик на тима.

„И Домусчиев дава пари и аз давам пари, просто не мога да опиша щастието си. Какво унижение претърпяхме, както и аз. Аз не крада от държавата или бюджета, аз съм един труженик, обичам Левски, обичам и България. Газпром ме покани на финала на Шампионската лига. Сега трябва да преспя, за да реша дали да отида там, или да остана тук, за да вдигнем титлата. Много изстрадана", коментира още адвокатът.

„Николай Митов е новият - стар старши треньор в Левски. Ще му помогнем, ще му подсилим щаба, ще вземе 1-2 нови попълнения, не повече."

„Обичам феновете, феновете са 12-13-15 играч, подкрепяха отбора, дори след инфарктно загубената купа. Футболът е една магия. Всичко е допустимо. Надявам се и в другата събота стадионът да е пълен. Не говоря за онези с 31 титли, от които 10 служебни", завърши Тодор Батков.

#Левски #Тодор Батков #Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници