Слух: HTC все пак ще пусне версия на One с чист Android

Слух: HTC все пак ще пусне версия на One с чист Android
A A+ A++ A

Преди дни стана ясно, че от юни Google ще продава в Щатите версия на Samsung Galaxy S4, която ще работи с оригиналната версия на Android без никакви допълнителни софтуерни модификации. Цената е по-скоро възпираща на фона на тази на Nexus 4, а освен това и потребителите губят достъп до всички иновативни функции, на които набляга корейската компания.

Междувременно от HTC коментираха, че не възнамеряват да пуснат такава версия на популярния модел One, но от друг източник дойде различна информация. Това е LlabTooFeR, който е добре познат във форумите на XDA Developers със своята информация от кухнята на компанията и с ранния достъп до бъдещи софтуерни версии за телефоните й, който предоставя. Според него подобно издание на телефона се очаква през лятото, макар и да не осигурява допълнителни подробности.

Звучи интересно, но друг е въпроса дали подобна версия ще се радва на интерес сред масовата публика, тъй като в нея вероятно ще липсват отличителните функции на смартфона като BlinkFeed, Zoe и технологиите на Beats Audio. LlabTooFeR осигурява и някои детайли около ъпдейта на HTC One до Android 4.2.2 и според него той ще дойде в близките 2-3 седмици.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници