Мароканката Руби пред съда: Берлускони всеки път ме изпращаше с по 2000 евро

Мароканката Руби пред съда: Берлускони всеки път ме изпращаше с по 2000 евро
Първата вечер била последвана от „5,6,7 други“, след които тя всеки път получавала от Кавалера „пликове с 2000 евро в банкноти от по 500 евро“. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Мароканката Карима Ел Махруг, известна като Руби, разказа пред съда в Милано за вечерите си в частната резиденция на Силвио Берлускони. Тя свидетелства по дело срещу приближени до Кавалера, обвинени, че са създали мрежа от проститутки, печалбите от която отивали за бившия италиански премиер.

Младата жена е в центъра на съдебния процес, както и на още един, насочен срещу самия Берлускони, който е съден от април 2011 г. в Милано за това, че е плащал срещу сексуални услуги на Руби, когато тя била непълнолетна, и за оказване на натиск върху властите в Милано да я освободят след арестуването й през май 2010 г. за кражба.

„Руби, крадлата на сърца“ пристигна, придружена от приятеля си Лука Рисо и двама от адвокатите си Паола Бокарди и Даниела Дамиано. Тя беше призована като свидетел по делото срещу трима приятели на Берлускони - агентът й Леле Мора, Емилио Феде, бивш тв водещ от телевизия Ретекуатро, собственост на Берлускони, и Никол Минети, бивша дентална хигиенистка на Кавалера и бивша общинска съветничка в Милано, съдени за склоняване на непълнолетни и пълнолетни момичета към проституция.

Руби разказа пред председателката на съда Аннамария Гато как вечерите в Аркоре, бляскавата частна резиденция на Силвио Берлускони в околностите на Милано, продължавали в подземие, където се намирала „залата за бунга бунга с пилон за стриптийз танци“, става ясно от записа от разпита й, излъчен изцяло от телевизия Sky TG24.

Тя разказала за „чувствените танци“ на „присъстващите млади жени“ с имитации на президента Барак Обама и на съдия Илда Бокасини, черната овца на Берлускони, както и за стриптийз на Никол Минети, облечена като монахиня.

Руби обаче заявила, че „никога не е виждала физически контакти“ между младите жени и Кавалера. Тя потвърди също така, че понякога спяла в Аркоре, но „сама в една стая“. По време на изслушването Руби разказала и за пристигането си в Милано през октомври 2009 г. от Сицилия и за „мечтата да влезе в света на шоубизнеса“.

След вечери в дискотеки и срещи младото момиче влиза в контакт с агенцията на Леле Мора, на когото казва, че е на 19 години, макар че още била непълнолетна. Според Руби именно агентът й се обадил един ден, за да присъства на вечеря, и й изпратил кола с шофьор, която я отвежда в Аркоре.

„Когато пристигнах, не можех да повярвам на очите си“, разказала тя за първата си вечер във вилата на Берлускони през февруари 2010 г. Младата жена описала бляскавата вечеря, на която била представена като „дъщерята на певица от бразилско-египетски произход“ и като член „на семейството“ на египетския президент Мубарак.

Тя развълнувала присъстващите в съдебната зала, като заявила, че била малтретирана от чичо си, „защото искала да стане католичка“. Тръгвайки си „късно през нощта“ след вечеря, изпълнена с песни и разговори, тя получила „от Силвио Берлускони плик с 2000-3000 евро“.

Първата вечер била последвана от „5,6,7 други“, след които тя всеки път получавала от Кавалера „пликове с 2000 евро в банкноти от по 500 евро“.

 

По АФП

#Силвио Берлускони #съд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници