Огнян Минчев: Трудно ми е да си представя кабинет на ГЕРБ

Огнян Минчев: Трудно ми е да си представя кабинет на ГЕРБ
Има въздействие върху гражданите, което не би трябвало да се случва в деня на размисъл, смята Огнян Минчев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трудно ми е да си представя кабинет на ГЕРБ, тъй като останалите три партии отказват да подкрепят такъв кабинет, обяви политологът Огнян Минчев пред ВTV.

По думите му очевидно другите три партии ще трябва да съставят кабинет.

„Това няма да е лесна задача, тъй като ДПС и „Атака“ са били абсолютни противници и тяхната прегръдка би имала деструктивно влияние върху подкрепата на избирателите за тях“, коментира Минчев.

„Те ще търсят начин да избягат от отговорност, но и да управляват чрез маскировка, която те наричат програмно правителство“, каза още политологът.

„Пламен Орешарски смени политическата си принадлежност“, каза Огнян Минчев

Novinite.bg припомня, че Пламен Орешарски беше зам.-председател на СДС, когато лидер на партията беше Надежда Михайлова. През 2003 г. Орешарски беше издигнат за кмет на София, но Михайлова го оттегли по време на предизборната битка. В последните два парламента той беше народен представител на Коалиция за България от гражданската им листа.

„На 11 май ми се обадиха 7-8 души от всички краища на страната, за да ме питат има ли държавен преврат и ще има ли избори“, посочи Минчев.

По думите му това показва, че има въздействие върху гражданите, което не би трябвало да се случва в деня на размисъл.

#Огнян Минчев #Пламен Орешарски #избори #Кабинет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници