Волен Сидеров: Борисов лъже!

Волен Сидеров: Борисов лъже!
Волен Сидеров. Снимка: БНР
A A+ A++ A

Първото нещо, което ще кажа на президента, е да извика турския посланик и да го попита защо Турция блокира нашите превозвачи. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пред сградата на Президентството, преди да влезе на консултации с държавния глава. Народното събрание трябва да бъде свикано бързо, 21 май е един хубав християнски празник - Св. Константин и Елена, така че е една хубава дата за свикване на парламента, коментира Сидеров.

Не трябва да се бавим, има много неща за решаване - например промени в закони, каза лидерът на „Атака“. Избрани депутати от „Атака“ са съобщили на Сидеров, че им се обаждат от ГЕРБ. „Търсят ги представители на ГЕРБ - да разговарят, да подкупват, да привличат депутати от други групи, те това го могат“, заяви Сидеров.

„Бойко Борисов каза големи лъжи, че „Атака“ се била договорила с някои партии. „Атака“ няма договорки с никоя партия“, отсече Сидеров. „Това е реакция на уплашен човек, защото предстои да излизат разкрития, които да доведат до раиран костюм за него и негови министри“, добави Сидеров.

Затова Борисов реагирал със „слухчета и блъфчета“, каза още Сидеров. „Радва се като малко дете на простотиите си, но и като малко дете тупа с крак и иска да касира изборите“, добави лидерът на „Атака“.

#Волен Сидеров #президент #консултации #ГЕРБ #Атака #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници