Windows Phone 8 ще поддържа FM радио от лятото

Windows Phone 8 ще поддържа FM радио от лятото
A A+ A++ A

Премиерата на Nokia Lumia 925 вече мина, но е важно да уточним, че това е първото устройство, което идва със следващата версия на мобилната операционна система на Microsoft. През юли тя ще достигне и до другите модели нa Nokia с Windows Phone 8, но междувременно се появиха повече детайли за промените, които ще донесе. Сред тях най-сетне ще е и поддръжка за FM радиото, с каквото повечето телефони разполагат, но не могат да използват.

В допълнение функцията Data Sense за контрол на трафика на мобилни данни ще работи с повече мобилни оператори. Сред другите промени в ъпдейта са улеснено избиране и изтегляне на песни в Xbox Music, подобрена точност на информацията за песните и другите мета данни във файловете. Очакват ни още стотици малки промени и не на последно място - съвместимост със стандартите CalDAV и CardDAV за безпроблемно взаимодействие с услугите на Google.

http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2013/05/14/nokia-s-first-metal-windows-phone-arrives-meet-the-sexy-lumia-925.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници