Отново слухове за телефон с Windows 8

Отново слухове за телефон с Windows 8
A A+ A++ A

Според PC World слуховете, че добре познатата от ерата на Windows Mobile компания i-Mate възнамерява да пусне смартфон с настолната версия на Windows 8, може да се окажат верни. За подобно устройство се заговори по време на мобилния конгрес в Барселона, но то така и те бе показано там. От PC World твърдят, че вече са виждали клипове с работещ телефон с компютърната платформа на Microsoft.

Според източници на изданието смартфонът на име Intelegent ще се продава за около 750 долара преди операторски субсидии, а пълният комплект, който ще включва докинг станция и дисплей с безжична връзка, ще струва около 1600 долара. От PC World са успели да изкопчат и хардуерните спецификации на устройството. То ще е с 4,7-инчов дисплей с резолюция 1280 x 720 пиксела, ще има 2GB RAM и 64GB вградена памет.

Телефонът ще разполага с 2 камери с 2МР и 8МР и ще има батерия с капацитет 3000 mAh. Процесорът ще е Intel Z2760. За момента няма точна дата за пазарна премиера, но според източниците на PC World i-Mate ще направят всичко възможно да пуснат устройството още през лятото.

http://www.pcworld.com/article/2038146/inside-the-i-mate-intelegent-the-audacious-phone-that-runs-windows-8.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници