Волен „пуска котва“ пред Министерския съвет

Волен „пуска котва“ пред Министерския съвет
Партия „Атака“ излиза на постоянен протест пред сградата на Министерския съвет. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Партия „Атака“ излиза на постоянен протест пред сградата на Министерския съвет, обяви днес лидерът на партията Волен Сидеров.

„След пресконференцията започваме постоянен протест пред Министерския съвет. Стоял съм на постоянен протест при Станишев, сега отново ще го направя“, заяви Волен Сидеров на пресконференция, предаде агенция „Фокус“.

„Когато дадох подкрепата си на Борисов, смятах, че този човек е застанал начело, за да движи националния интерес“, каза Сидеров и добави, че „кабинетът на Борисов заема все по-антибългарска позиция“.

„Да се дава държавна земя на цигани, да се дава небето на България на турски изтребители без разрешение е национално предателство, да се продължават престъпните договори с чужди златодобивни компании, да се позволи добивът на шистов газ на „Шеврон“, е национално предателство. В резултат на тази критична позиция моментално получих този финансов удар. Да се надяваме да няма физически такъв“, заяви Волен Сидеров.

Под „този финансов удар“ Сидеров има предвид орязването на държавната субсидия за партия „Атака“. Според него целта на тези действия е да се попречи на партията да поддържа собствени медии.

„Единствената партия в България, която има собствен всекидневник и телевизия, е „Атака“. Това явно е подразнило г-н Борисов, защото ние там много критикуваме това управление“, каза Сидеров.

„Медиите в България станаха такива – медии, които веят вятър на Бойко Борисов, и такива, които, ако кажат нещо против него – получават санкции. Мисля, че изборите през 2013 г. ще бъдат излишни, тъй като ще бъдат предрешени“, отсече лидерът на „Атака“.

#Министерски съвет #протест #Сидеров #Волен Сидеров #партия #„Атака“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »