Станишев: Само ние имахме куража да вървим срещу течението

Сергей Станишев на митинг в Кресна Снимка: БСП
A A+ A++ A

Надявам се настоящата седмица да завърши с политическия Великден, който да постави ново начало, заяви в Кресна председателят на БСП Сергей Станишев, съобщиха от партията. Пред хората от града лидерът на социалистите обясни колко са важни предстоящите избори, които засягат живота на всеки българин.

"ГЕРБ доказаха, че не могат да развиват икономика и да създават работни места, но могат да газят и мачкат хората, за да се обогатяват те самите. Стотици българи излязоха на протест и казаха: "Стига на ГЕРБ!", добави Станишев и призова – "да изгоним мутрите от властта". Председателят на БСП отбеляза, че са се появили много нови партии, които претендират да са алтернатива и попита къде са били досега. "Само ние имахме куража да вървим срещу течението", изтъкна Станишев.

Водачът на листата на Коалиция за България в Благоевград Емил Костадинов заяви, че изпълнява ангажиментите си. Той даде пример с първото изпълнено обещание, което е дал на хората в Кресна – да заведе при тях лично президентът на ПЕС. В Кресна председателят на БСП Сергей Станишев връчи партийните книжки на 10 млади социалисти.

#БСП #Сергей Станишев #Кресна #избори #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници