Валентин Касабов: Да върнем казармата

Валентин Касабов: Да върнем казармата
Валентин Касабов Снимка: bourgas.org
A A+ A++ A

Ние имаме формално някаква армия, в която те са като чиновници. Задължително трябва да се въведе донаборната служба. Трябва да имаме армия, такава каквато имат гърците. Гърците имат 130-хилядна армия, модерно въоръжена, заяви съпредседателят на партия Национален фронт за спасение на България и кандидат за народен представител Валентин Касабов.

"В момента имунната система на България, армията, липсва", каза за Радио „Фокус” - Бургас  Валентин Касабов.

Той уточни, че въпреки тежката криза, която продължава да е в Гърция, миналата година те са купили за над 6 млрд. долара въоръжение - танкове, самолети, модерно леко стрелково оръжие. Да сте чули гърците да са съкратили и един войник или там да има някакви икономии,

"няма такова нещо. Никой не прави компромис със своята външна сигурност. В крайна сметка държава, която не храни собствена армия, храни чужда армия и това е практика”, посочи той.

„Нека не се заблуждаваме, че нашите съседи са добронамерени, най-вече Турция, която съвсем наскоро пусна в един от най-популярните и четени вестници „Милиет” една карта, където са очертани границите на Османската империя. Това им са амбициите и по този начин върви турцизирането на България, отродяването на българите от своята история и минало, така че онова, което се случва в момента, то е от години разбира се, но през последните години на управление ГЕРБ всъщност ние широко отворихме вратите на този процес на турцизиране. Армия трябва да имаме", бе категоричен кандидат-депутатът.

#Национален фронт за спасение на България #Валентин Касабов #избори #Турция #Гърция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници