„Хъфингтън поуст“ ще започне да излиза и на немски

„Хъфингтън поуст“ ще започне да излиза и на немски
Сайтът ще бъде безплатен и ще предлага новини, блогове и клюки, също като останалите му версии във Великобритания, Канада, Франция, Италия и Испания. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

„Хъфингтън поуст“ ще стартира и германска версия до края на годината, съобщиха базираната в САЩ медия и партньорът й „Тумороу фокъс“.

Идните месеци в Мюнхен ще бъде създадена редакция с германски журналисти, която да отразява новините от Германия, Австрия и Швейцария, като ще започне работа до края на 2013 г, обявиха двете компании.

Сайтът ще бъде безплатен и ще предлага новини, блогове и клюки, също като останалите му версии във Великобритания, Канада, Франция, Италия и Испания, като се очаква „"Хъфингтън“ да излезе и на японски в най-скоро време.

„Развълнувани сме от възможността да си партнираме с „Тумороу фокъс“ и да стартираме германско издание на „Хъфингтън поуст“, обяви порталът в съобщение.

„Тумороу фокъс“ е силно ангажиран с на практика всеки сектор от дигиталното съдържание в Германия и в общи линии не бихме обединили усилия с никой друг за това разширение“, казват още от медията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници