Съпругата на Мирослав Найденов: Не се развеждаме

Съпругата на Мирослав Найденов: Не се развеждаме
Цветан Цветанов се замеси в нов скандал, твърди, че семейство Найденови се развеждат. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Съпругата на Мирослав Найденов отрече, че се развежда. Тя определи информацията, че със съпруга й са разделени като „извращение срещу нея и децата им“, предаде БГНЕС.

„Не съм подала молба за развод с Мирослав Найденов, както това твърди един политик. Изявленията му не отговарят на истината. Това твърдение е извращение срещу мен и децата ми. Освен това не съм водила разговори с български журналисти по темата. Моля българските медии и политици да оставят мен и децата ми и да не ме забъркват в компроматната война преди изборите. Това е посегателство върху личната свобода на мен и децата ми. Ако спекулациите продължат в същата посока, ще потърся правата си пред компетентните органи“.

Това се казва в писмо, подписано от д-р Нина Найденова, съпругата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

Преди два дни Цветан Цветанов каза в телевизионно интервю, че Найденов се развежда. Коментарът бе по повод скандалните записи от разговора между Борисов, Найденов и вече отстранения градски прокурор Николай Кокинов.

Информационнен всекидневник написа на първата си страница днес, че Найденов се развежда със съпругата си Нина, защото живеел с 25-годишната си любовница - пиарката Кристина.

Жена му го напуска, лъгал я с години, пише още вестникът.

#Мирослав Найденов #Цветан Цветанов #подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници