Sony готви интересни телефони за втората половина на годината

Sony готви интересни телефони за втората половина на годината
A A+ A++ A

Sony Mobile започна годината с впечатляващия смартфон Xperia Z, но компанията подготвя нови изненади за втората половина на годината. Те са под формата на два модела от висок клас, които засега са известни с кодовите имена Honami и Togari. Досега известните детайли за тях бяха малко, но междувременно онлайн се появи повече информация за някои от характеристиките на устройствата. Засега изглежда може да се твърди със сигурност, че Togari ще е по-голям дисплей, но и двата ще имат водоустойчив корпус.

От публикации в азиатски сайтове може да научим още подробности за смартфоните. Според потребител на Baidu Togari, който вероятно ще има 6,44" дисплей с резолюция 1080р, ще е с дизайн подобен на този в Xperia Z. Очаква се да е тънък и да има стъклен заден панел. Устройството може да се появи най-рано през юли първо в Япония.

Honami на свой ред би трябвало да комбинира най-добрите технологии на Sony. Предполага се, че ще има 5" 1080p дисплей, специален Walkman чип и камера с 20MP Cyber-shot CMOS сензор и оптика Carl Zeiss. Последното обаче ни се струва малко съмнително, тъй като при мобилните телефони Carl Zeiss има ексклузивен договор с Nokia. Посочва се, че устройството ще е едно от най-атрактивните правени от компанията досега и отново се споменава азиатска премиера през юли.

Не е изключено международната премиера на двата модела да бъде през август или септември, което вероятно означава представяне около изложението IFA, което често се ползва от Sony за показване на нови устройства. Не е изключено Honami да ползва четириядрен процесор Snapdragon 800 с честота 2.3GHz, а освен това да разполага с 2GB RAM и батерия с капацитет 2700-3000mAh. Посочва се, че ще има 20МР камера с две светкавици - ксенонова и LED. От сайта VR-Zone на свой ред пишат, че Honami може да използва екран с технологията Triluminos и да има 16МР камера. Засега всичко е в сферата на слуховете.

http://www.xperiablog.net/2013/04/28/sony-h2-flagship-rumour-mill-details-on-togari-and-honami/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници