Левски би ЦСКА с 2:1

Левски би ЦСКА с 2:1
Левски би ЦСКА с 2:1. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Левски би ЦСКА с 2:1 в дербито от 24-ия кръг на "А" група, което се игра в събота пред около 10 000 зрители на стадион "Васил Левски".

През по-голямата част от времето двата отбора се дебнеха и се надяваха на грешка от страна на съперника. "Сините", които претендираха за дузпа още в самото начало на мача, все пак успяха да поведат с 1:0 след гол на Христо Йовов.

ЦСКА обаче започна много по-силно от "сините" втората част и след доста агресивна игра все пак успя да изравни в 70-ата минута. Марсиньо застана зад топката, за да изпълни пряк свободен удар и така резултата стана 1:1.

Срещата беше на доста високо ниво до самия край, като положенията се редуваха и пред двете врати. Левски все пак успя да вкара гол в 90-ата минута. Владимир Гаджев центрира към наказателното поле на "армейците", а Жоао Силва изпревари Черни и с глава вкара победния гол за "сините".

Така Левски отново окупира върха в класирането. Отборът на Николай Митов вече има 55 точки и вече води с една точка на Лудогорец Разград.

ЦСКА остава на третата позиция с актив от 38 точки.

#Левски #ЦСКА #Христо Йовов #Николай Митов #Марсиньо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници