Трайчо Трайков: Нямам доказателства да съм бил подслушван

Трайчо Трайков: Нямам доказателства да съм бил подслушван
Вярно е, че сме се шегували, и Мирослав Найденов е казвал как го следят коли, сподели бившият икономически министър Трайчо Трайков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившия министър на икономиката Трайчо Трайков заяви, че няма доказателства някога да е бил подслушван, съобщи „Стандарт“.

Трайков обяви това пред бТВ, след като вчера ексминистърът на земеделието Мирослав Найденов каза, че Цветан Цветанов е подслушвал министрите от правителството на ГЕРБ.

„Никога не съм имал доказателство, че съм бил подслушван“, заяви Трайков, който вчера обяви, че е било публична тайна, че министрите са били подслушвани.

„Вярно е, че сме се шегували, и Мирослав Найденов е казвал как го следят коли. Интересно ми е мнението на г-н Борисов дали от ДАНС са намерили нещо срещу Найденов“, допълни той.

„Но не е важно дали някой е подхвърлил, че е следен. Важното в случая е, че Найденов каза, че има доказателства. Дано това не се възприеме като част от предизборната кампания. Важни са фактите“, каза още Трайков.

„Това, което се случва, започвайки от обвиненията на прокуратурата към Найденов, са вътрешнопартийни разправии“, посочи Трайков.

По думите му в ГЕРБ има много ценни хора, но след като си подал оставката, много хора му казали, че Бойко Борисов се е обградил с подмазвачи, което ще му изиграе лоша шега.

#Трайчо Трайков #Мирослав Найденов #Цветан Цветанов #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници