ГЕРБ изключи Мирослав Найденов

ГЕРБ изключи Мирослав Найденов
По-малко от 10 часа след признанието на Мирослав Найденов, че по време на мандата на Борисов е имало масово подслушване, областната структура на ГЕРБ в Благоевград предложи изключване на Мирослав Найденов от партията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ прекрати членството на Мирослав Найденов на основание чл.13, ал.1, т.2 от Устава на партията след многобройни обаждания на членове и симпатизанти от цялата страна и постъпили предложения от структури на партията до ИК, съобщиха от пресцентъра на партията, предава БГНЕС.

По-малко от 10 часа след признанието на Мирослав Найденов, че по време на мандата на Борисов е имало масово подслушване, областната структура на ГЕРБ в Благоевград предложи изключване на Мирослав Найденов от партията.

Според местния координатор Даниела Савеклиева, "бившият земеделски министър уронвал престижа на партията". По време на управлението Мирослав Найденов се смяташе за личното протеже на Борисов и един от най-близките хора от кабинета му.

Благоевградската организация не може да вземе самостоятелно решение за прекратяване на членството му и затова предложи на Изпълнителната комисия на ГЕРБ да го направи.

#Мирослав Найденов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници