ДСБ: Чрез Цветанов Борисов върна ДС в България

ДСБ: Чрез Цветанов Борисов върна ДС в България
Ако не сме член на ЕС, те ще започнат да прибират политическите си противници от улицата, коментира Атанас Атанасов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Чрез Цветан Цветанов Бойко Борисов на практика върна Държавна сигурност в България, обяви Атанас Атанасов от ДСБ пред БНР.

Според него решението на задачата е Борисов и Цветанов да бъдат свалени от власт на предстоящите избори.

„Ако тези хора имат възможност да продължат да упражняват властта, представяте ли си какво би се случило. Ако не сме член на ЕС, те ще започнат да прибират политическите си противници от улицата", коментира Атанасов.

„Обстоятелството, че такива знакови лица на управляващата партия ГЕРБ като Мирослав Найденов и Емил Димитров, да излязат публично и да заявят, че са си завели семействата в чужбина, защото се страхуват от полицейски произвол – какво има да коментираме повече", посочи Атанасов.

„Това не е опозицията, която да пищи от управляващите. Това са хората отвътре, които са били във властта. Оттук нататък каквото и да обясняват и Борисов, и Цветанов, не знам кой ще им вярва", категоричен е Атанасов.

По думите му е било крайно време да се каже, че безобразията в МВР, подслушванията, преследванията на хора са ставали със санкция на Бойко Борисов.

#Атанас Атанасов #Бойко Борисов #Цветан Цветанов #Държавна сигурност #Мирослав Найденов #Емил Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници