Цветанов: Всичко съм съгласувал с премиера, БСП си правят кампания

Цветанов: Всичко съм съгласувал с премиера, БСП си правят кампания
Цветан Цветанов се срещна с избиратели в Кърджали. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Всичко, което съм правил, съм съгласувал с премиера. Всичко е преекспониране на ситуацията в предизборен момент, част от кампанията на БСП, заяви  бившият вътрешен министър Цветан Цветанов в Златоград след днешните скандални разкрития на Мирослав Найденов.

„След вчерашното ми посещение в смесените райони, и в Кърджали, и в Кирково, смятам че и ДПС вече са доста изнервени“, заяви  Цветанов, цитиран от БГНЕС.

Той за пореден път показа, че няма никакво намерение да се оттегля от политическата сцена, както го призоваха БСП, ДСБ, ЕНП и „България на гражданите“. Бившият външен министър каза, че е избран от хората.

За изявлението на Мирослав Найденов, който каза, че Цветанов олицетворява политическото мракобесие, председателят на предизборния щаб на ГЕРБ заяви: Разбира се, че те са лични нападки в хода на кампанията, която водят някои политически сили.

Според Цветанов анонимният сигнал на Сергей Станишев, след който вече има повдигнати обвинения към началници на СДОТО, е бил подаден точно когато започна предизборната кампания. Много са враговете, които съм си създал, а политическите опоненти са много изнервени и имат интерес да обстрелват Борисов – например с делото „Буда“. Категорично през целия си предстой като министър съм се ръководел само и единствено от върховенството на закона. Само искане, разрешено от прокуратурата, от съдия, съм го подписвал, каза Цветанов относно нерегламентираните подслушвания.

#Цветан Цветанов #БСП #ДСБ #ЕНП #България на гражданите #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници