Убийството в училище в Стара Загора не е заснето от камерите

Убийството в училище в Стара Загора не е заснето от камерите
Убийството в училище в Стара Загора не е заснето от камерите. Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

„В училището има видеонаблюдение, но то обхваща само терена от портала навътре и убийството не е заснето от камерите на учебното заведение“, каза в ефира на бТВ директорът на спортното училище в Стара Загора Димо Неделчев.

На въпрос какъв човек е бил убитият дърводелец, Неделчев отговори така: „От 13 години работи тук, от 1991 година. Колев беше изпълнителен. Вчера си направих сметката, че от 1991 година, откакто той е тук, са се сменили 4-ма директори и той не е създавал предпоставки за наказание“.

Неделчев допълва, че дърводелецът е бил свидетел по дело на убиеца и най-вероятно това е причината за убийството.

Във връзка с твърдението, че Стоян Стоянов се е занимавал с разпространение на дрога, директорът бе категоричен, че в училището „Тодор Каблешков“ нямат проблеми с наркотиците с думите: „Спорт и наркотици са несъвместими!“. Той каза, че не са забелязали Стоянов да се навърта около школото и децата знаят, че ако приемат наркотици, няма да са адекватни на тренировки.

В четвъртък психолози започват работа с децата от училището.

Припомняме, че в сряда дърводелецът на спортното училище в Стара Загора - 56-годишният Койчо Колев, загина при стрелба в двора на училището. По-късно следобед издирваният за убийството Стоян Стоянов е сложил край на живота си.

#Стара Загора #Стоян Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници