Денис Родман пропуска Мача на звездите

Денис Родман пропуска Мача на звездите
„Мачът на звездите“ тази година ще е без звезди. Снимка: bnews.bg
A A+ A++ A

Баскетболната легенда Денис Родман няма да участва в дългоочаквания HDI Мач на звездите поради липса на зрителски интерес.

„Поради липсата на интерес към участието на бившите звезди от НБА и недостатъчните продажби на билети, и невъзможността на организаторите да гарантират изискванията на чуждестранните звезди за пълна зала, HDI Мачът на звездите ще се проведе в стандартния си формат и без участието на Денис Родман, Полина Цекова и Хорас Грант“, се казва в съобщение до медиите от организаторите на събитието.

Те се извиняват за подведената аудитория, но според тях и без звездите мачът ще е удоволствие. От сряда цените на билетите са вече 10 лева.

„Стойността на всички билети, която формираше присъствието на НБА звезди, над сумата от 10 лева ще бъде възстановена на закупилите билети на място в „Армеец Арена“ преди срещата, или след понеделник през офисите на Ивентим и Тикетпро. Местоположението на местата в залата също ще бъде променено, с цел да се запълни централната й част“, казаха още организаторите.

Припомняме, че баскетболното шоу, в което отново ще се срещнат най-добрите играчи от българското първенство, ще се проведе на 26 април в зала „Арена Армеец“.

#Денис Родман

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници