Стоичков: Срам ме е, че съм защитавал герба на България

Стоичков: Срам ме е, че съм защитавал герба на България
Стоичков го е срам, че е защитавал герба на България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Треньорът на „Литекс“ Христо Стоичков заяви, че заради някои фенове на „Левски“ и състоянието на българския футбол го е срам, че е защитавал герба на България, пише в. „Труд“.

„На този гълъб ли е, гугутка ли е, най-много да му оскубят перушината някъде (бел. ред. – председателя на фен клуба на „Левски“ Владимир Владимиров-Гугутката). Обиждал ме бил. Мен пък ми е кеф, когато го пердашат, докато с хората си краде по села и паланки. След като е толкова ербап, да дойде и да застане на два метра от мен. Ако някой си мисли, че ми пука какво са написали за мен, да пляска с ръце от радост.“

Стоичков коментира и поведението на феновете на последния мач „Литекс“ – „Левски“.

„Тези така наречени фенове отидоха навремето до Барселона, за да правят зулуми по магазините. Мислеха си, че са в Долно Нанагорнище. После властите пращат в България видеозаписи с хайдутлука им. Срамна работа. Сега направили същото и на Български извор, а после питат защо ги били там. Футболът ни стана за смях. И затова наистина ме е срам, че съм защитавал герба на България! Некомпетентни хора управляват футбола ни“, каза още Стоичков.

#Литекс #Христо Стоичков #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници