Обраха антените на набедения „Цецомобил“

Обраха антените на набедения „Цецомобил“
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Откраднаха антените на прословутия автомобил „Крайслер“, нарочен за кола на МВР и известен в социалните мрежи като „Цецомобил“, предаде БНР. Тази сутрин собственикът на автомобила Ивайло Койчев слязъл при возилото и открил, че и шестте устройства липсват.
Така собственикът на 15-годишния сив „Крайслер“, който първоначално беше обявен за автомобил на МВР за подслушване, е единственият потърпевш от скандала до момента.

„Прибирам се някъде към 10 часа вечерта, оставям си колата на улицата, както винаги, а на сутринта в 6 часа антените ги няма. Какво да направим? Ама те така или иначе са ги откраднали, въобще да не мислят да си ги слагат на колата“, каза Ивайло Койчев пред БНР.

„Не се знае дали тия антени не може да се проследят къде са. В момента съм в един магазин и си купувам нови две. Никъде в закона не е забранено монтаж на антени и да се разхождам с антени по покрива. За какво са му на крадеца тия антени? Те не му трябват! Просто само са свалени“, казва още Койчев.

Ивайло разказва, че ще си купи отново 6 антени и ще ги монтира. Категоричен е, че човекът, свалил антените, не е крадец. Според него случката е заради популярността на автомобила му в последния месец. Койчев казва пред националното радио още, че не е подал сигнал за кражбата в МВР, защото, макар някои да обявиха колата му за полицейска, полицията няма как да му помогне.

#Крайслер #подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници