Любо Пенев хвали националите пред „АС“

Любо Пенев хвали националите пред „АС“
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Селекционерът на националния отбор на България по футбол Любослав Пенев даде интервю за испанския всекидневник „АС“. В него 46-годишният специалист коментира кариерата си като треньор и успехите начело на трикольорите, пише в. „Труд“.

„Нещата в България вървят много добре. Публиката у нас не беше щастлива дълго време. Сега не мога да кажа, че върнахме изцяло усмивките на лицата им, защото ни предстоят още четири мача от световните квалификации. При всички положения от година и половина насам нещата вървят в положителна насока. Имаме шанс да играем бараж, но ще е изключително трудно с оглед на съперниците. На прав път сме и дано да успеем“, сподели Любо Пенев, говорейки за българския национален тим.

Любо Пенев коментира и възможността за евентуална кариера като треньор в Испания: „Възможно е и това да се случи един ден. В Испания се чувствам като у дома си. Хората ме познават, имам много приятели, а и езикът също не ми е пречка... Съвсем логично е да работя тук, където се изградих като професионален футболист. Все пак не бързам за никъде“, завърши специалистът.

#Любослав Пенев #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници