Нови детайли за Nokia EOS

Нови детайли за Nokia EOS
A A+ A++ A

От известно време онлайн се носят слухове за нов флагмански смартфон на Nokia, който ще акцентира изключително върху възможностите на камерата. Според известно досега устройството е кодово име EOS и ще разполага с 41МР камера, допълнена от система за оптична стабилизация на изображението като тази в Lumia 920 и LED и ксенонови светкавици. Според нова информация от източник на сайта MyNokiablog.com в момента Nokia тества два различни модела на устройството, които се различават по използвания процесор - двуядрен и четириядрен Snapdragon 800.

Сайта пише, че основен проблем се е оказал живота на батерията при втората версия, което може да накара Nokia да пусне устройството с двуядрен чип. Друг слух наскоро подсказа, че съвместимостта с четириядрени процесори в Windows Phone 8 ще дойде с ъпдейта GDR3, но първите телефони с него се очакват през есента. Очаква се Nokia EOS да има батерия с капацитет 2000 mAh (като тази в Lumia 920) и AMOLED екран с подобна резолюция.

Не е изключено смартфона да разполага с променлива бленда като например в Nokia N86, а освен това се говори, че ще има интерфейс на камерата с повече опции, FM трансмитер, Micro SD слот и HDMI интерфейс. Говори се, че устройството ще дебютира в Щатите в мрежата на AT&T и по-късно ще стигне и до останалите пазари.

http://mynokiablog.com/2013/04/15/nokias-next-camera-flagship-the-details/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници