Осемядрената версия на Samsung Galaxy S4 с впечатляващи тестови резултати

Осемядрената версия на Samsung Galaxy S4 с впечатляващи тестови резултати
A A+ A++ A

Сайтът SamMobile е успял да се сдобие с актуални бенчмаркове на различните версии на Samsung Galaxy S4, които показват, че осемядрената версия с Exynos 5 Octa, която за съжаление няма да се продава в България, дава действително по-високи резултати от другата. На популярния бенчмарк Antutu Galaxy S4 с Exynos 5 Octa постига 28018 точки, докато версията със Snapdgragon 600 отчита 23607. В интерес на истината бройката, която тестваме, постига 26 959, така че разликата не е кой знае колко голяма. Важно е да се спомене, че това са синтетични тестове, които не се изразяват автоматично в много по-добро потребителско преживяване.

В същото време стана ясно, че в Корея ще се продава и трета версия на смартфона, която ще разполага с още по-бърза версия на Exynos 5 Octa с честота 1.8GHz и която вероятно ще успее да пробие психологическата граница от 30 000 точки на Antutu. От SamMobile отбелязват също, че версиите на Galaxy S4 с Exynos 5 Octa вероятно ще имат и малко по-добър живот на батерията с оглед на използваната в процесора технология big.LITTLE, която отсъства при чиповете на Qualcomm.

http://www.sammobile.com/2013/04/10/galaxy-s4s-latest-benchmark-confirms-samsungs-exynos-5-octa-kills-qualcomms-snapdragon-600/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници