Приятелката на Березовски не вярва, че се е самоубил

Приятелката на Березовски не вярва, че се е самоубил
67-годишният Борис Березовски бе открит мъртъв в имението си в Лондон на 23 март. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Катерина Сабирова, приятелката на починалия милиардер Борис Березовски, не вярва, че руснакът се е самоубил и, че са планирали да отидат заедно на почивка в Израел, предаде АФП.

„Той планираше да дойде в Израел. Знам го със сигурност. Той имаше големи планове", казва Сабирова.

23-годишната Сабирова, която се запознава с бизнесмена преди четири години, разказва, че по време на последния им разговор гласът му е звучал по-весело от обикновено, затова се чуди, че всички медии пишат, че Березовски е бил в депресия.

Тя потвърждава, че Березовски е изпратил писмо до руския президент Владимир Путин, в което го моли за прошка и за възможността да се върне в Русия.

67-годишният Борис Березовски бе открит мъртъв в имението си в Лондон на 23 март. Аутопсията установи, че той се е задушил и няма следи от борба.

Предстои да бъдат направени още  изследвания на тялото на получилия политическо убежище във Великобритания руски магнат, включително токсикологични тестове, резултатите от които ще станат известни най-рано след няколко седмици.

В неделя вестник "Таймс" писа, че малко преди смъртта си руският бизнесмен трябвало да получи, съгласно юридически документи, до 200 милиона паунда от инвестиционната си фирма.

#Борис Березовски #Великобритания #Владимир Путин #Лондон #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници