Google Translate за Android вече може да работи и офлайн

Google Translate за Android вече може да работи и офлайн
A A+ A++ A

Последният ъпдейт на Google Translate за Android решава един от най-сложните проблеми за потребителите: какво да правим, ако програмата ни потрябва по време на пътуване в страна, в която цените за интернет в роуминг са ужасяващо високи? Актуалната версия предлага възможност за изтегляне в самото устройство на езикови пакети за около 50 различни езика.

Благодарение на това Google Translate вече работи и без необходимост да имате достъп до интернет. По принцип към самата програма има включен пакет само за английски език, а останалите трябва да бъдат свалени допълнително. В това има смисъл, защото германският езиков пакет примерно е 160 MB и не е необходимо потребителите да задръстват устройствата си с ненужна информация.

Потребители вече са забелязали, че преводите на офлайн версията на Google Translate са различни от тези на онлайн варианта на програмата, така че ползвайте версията без достъп до интернет само в случай, че това действително ви е необходимо. Актуалната версия на Google Translate можете да намерите тук:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници