Zara Consult

Zara Consult
A A+ A++ A

Имаме удоволствието да Ви представим Zara Consult.

Zara Consult предоставя пълен набор от услуги в областта на счетоводство и финанси, бизнес консултиране, данъчно планиране и данъчно-правно консултиране, и пълна поддръжка на фирми за международни клиенти.

Zara Consult има двадесетгодишен опит и е сред лидерите на българския пазар в тази сфера.

Нашите кадри са експерти по прилагането на Международните стандарти за финансови отчети (МСФО), консолидиране на финансови отчети на български дъщерни дружества към чуждестранни компании майки, международен рипортинг и бюджетиране.

Наши клиенти са чуждестранни компании от над 20 страни.

В помощ на нашите клиенти предлагаме регистрация на фирми, тръстове и фондации в България, както и пълна гама от бизнес услуги.

Наши партньори са водещи компании в рамките на ЕС с опит в международното данъчно планиране, с които обединяваме усилия, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти с професионални услуги на най-високо ниво.

За нашите международни партньори и клиенти ние предлагаме следното:

Регистрация на фирми в България с банкови сметки, електронно банкиране, с включен европейски ДДС.

Българските фирми са полезни като част от международни бизнес структури и особено за намаляване на местната данъчна тежест за търговци и производители. Българските фирми ползват предимството на най-ниските данъчни ставки в ЕС. Доходите на физическите лица и на фирмите се облагат с 10% плосък данък, а България е страна по 68 спогодби за избягване на двойното данъчно облагане.

Услуги по поддръжка на фирми в България:

- регистрация и пощенски адрес

- осигуряване на номинални директори/акционери

- счетоводни услуги

- одит (при необходимост)

- бек офис дейности.

Услуги по откриване на сметка за чуждестранни клиенти – банкови сметки за чуждестранни компании могат да се откриват в Европейски банки с представителства в България (включително електронно банкиране).

Назначаване на служители на постоянна работа от името на нашите клиенти – експертните познания на нашите консултанти са съсредоточени в предоставянето на услуги в областта на човешките ресурси за нашите клиенти. Освен това с цел намаляване на риска наемаме служители от името на нашите клиенти и ги настаняваме на постоянни позиции в техните офиси.

Контакти:

Главен офис

ул. „Московска“ 21Б
1000 София, България

тел.: +359 2 943 33 88
факс: +359 2 943 34 33
office@zaraconsult.com


#Zara Consult #финанси #банкови сметки #банкиране

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници