ДПС не изключва незаконно подслушване

ДПС не изключва незаконно подслушване
Безспорен факт е , че при управлението на Бойко Борисов и Цветан Цветанов използването на СРС- та се увеличи не в проценти, а в пъти, каза Лютви Местан. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Попитан дали са верни твърденията за българския ”Уотъргейт”, председателят на ДПС Лютви Местан каза пред „Стандарт“ , че макар по принцип да не му е в стила да борави с предположения, не изключва твърденията за незаконно подслушване на политици да се окажат достоверни.

Първо, защото е безспорен факт, че при управлението на Бойко Борисов и Цветан Цветанов използването на СРС- та се увеличи не в проценти, а в пъти. И второ, което всъщност е по- важно, неправомоерният натиск върху политическите опоненти бе стил на това управление. При никое друго управление специалният инструментариум на държавата не е бил използван така брутално, пряко закона за тяснопартийни цели.

Безспорен факт е , че при управлението на Бойко Борисов и Цветан Цветанов използването на СРС- та се увеличи не в проценти, а в пъти, каза Местан.

И второ, което всъщност е по- важно, неправомоерният натиск върху политическите опоненти бе стил на това управление. При никое друго управление специалният инструментариум на държавата не е бил използван така брутално, пряко закона за тяснопартийни цели.



#подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници