Цветанов: Станишев лъже за подслушването

Цветанов: Станишев лъже за подслушването
Категорично заявявам, че ГЕРБ няма да влезе в обяснителен режим, каза Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

С днешната серия лъжи от Сергей Станишев, която постави началото и тона на предизборната кампания, очевидно е, че БСП ще разчита отново на компромати, анонимки и черен пиар. И този път БСП няма да се състезават с идеи и политики, а влизат в предизборната кампания с добре усвоени агентурни похвати, активни мероприятия и фабрикуване на компромати.

Това каза пред журналисти  Цветан Цветанов.  Така той отговори на отправеното по-рано през деня обвинение от лидера на социалистите, че по нареждане на бившия вътрешен министър са били подслушвани политици, общественици, бизнесмени. Сред тях са Георги Първанов, Росен Плевнелиев, Цветелина Бориславова, Георги Гергов, Нели Куцкова, самия Станишев, Симеон Дянков, Кристалиина Георгиева, Ахмед Доган.

По-рано през деня Станишев даде извънреден брифинг, на който обясни, че получил на служебната си поща сигнала за подслушваните лица от 2009 г. насам.

Соцлидерът е поискал по този повод среща с главния прокурор Сотир Цацаров. Според Станишев, ако след проверка сигналът се окаже верен, скандалът ще е голям и с широк международен отзвук.

„Категорично заявявам, че Сергей Станишев лъже. В изнесеното от него няма доза истина и категорично заявявам, че няма да влизаме в обяснителен режим и ГЕРБ няма да се включи в подобен сценарий“, заяви още Цветанов.

#подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници