Борислав Михайлов: Трудно играем срещу Дания

Борислав Михайлов: Трудно играем срещу Дания
Борислав Михайлов замина с националния отбор за Дания. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Трудно играем срещу Дания. В последните години губим от тях“, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов на летище София при заминаването на националния отбор за Копенхаген, цитиран от „Гонг“. Дания посреща България във вторник от 21.15 часа.

„Паднахме на Европейското първенство от Дания, а преди това и в една важна квалификация на стадион „Българска армия“. Дано треньорите и играчите си свършат работата и да имаме малко късмет. Тръгваме с много добро настроение, дано и да се върнем с такова“, каза шефът на българския футбол.

„Няма нещо, което да притеснява, нито мене, нито момчетата. Готови са и отиваме за много сериозна битка, подготвени са, така че съм абсолютно спокоен. Отборът ще даде най-доброто от себе си“, заяви треньорът на националния тим Любослав Пенев.

За Копенхаген замина и Станислав Манолев. Футболистът на „Фулъм“ пропусна мача с Малта в петък заради контузия. Участието му в срещата с Дания до последно бе пъд въпрос, но от лекарския щаб на тима увериха, че Манолев вече е в добро състояние и може да е сред титулярите.

От отбора е освободен Йордан Минев заради натрупани жълти картони.

#Борислав Михайлов #Любослав Пенев #Станислав Манолев #България #Дания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници