Кметът на Кюстендил: Престижно е, когато Яне Янев те напада

Кметът на Кюстендил: Престижно е, когато Яне Янев те напада
Кметът на Кюстендил отговори на данните, които Яне Янев изнесе за злоупотреби срещу 16 кмета. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Престижно е да бъда в списъците на лидера на РЗС Яне Янев, защото докато Янев напада някого, този човек просперира и в кариерата си, и в работата си, а когато започва да го хвали, той катастрофира, заяви кметът на Кюстендил Петър Паунов.

"Има фактология, която отговаря на истината. Ние работим по европейски програми и това включва серия обслужване, обяви, продажби на земи, подробни устройствено планове, пълно обслужване, което по европейски програми е за над 120 млн.лв.". обясни  Паунов в студиото на „Всяка неделя".

По този начин кметът на Кюстендил отговори на данните, които  Яне Янев изнесе за злоупотреби срещу 16 кмета. По думите на Янев сигналите са постъпили в парламетнарната комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта, която той оглавяваше.

Лидерът на РЗС се закани да изпрати преписките за нарушения на кметовете до Върховната касационна прокуратура. Янев обвини кмета на Кюстендил Петър Паунов, че общината е похарчила от 2007 досега за медийни услуги и ПР-кампании над половин милион лева, за празници – около 248 000 лв., а за социален антрополог – 56 000 лв.

„Ние работим с Харалан Александров относно консултиране на социалните програми и по отношение на интеграцията. Преди 4 години въведохме и целодневната форма на обучение. Като цифрово изражение, ако там сме инвестирали 56 000 лв. в рамките на две години и половина, в момента възвръщаемост имаме от около 4,5 млн. лв.”, обясни  Петър Паунов.

#РЗС #Яне Янев #Кюстендил #Петър Паунов #Върховната касационна прокуратура #Харалан Александров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници