РЗС: Олигарси искат пак да трансферират Стоичков в политиката

РЗС: Олигарси искат пак да трансферират Стоичков в политиката
Преди дни Христо Стоичков прие да води студентските съвети. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Сбирката в зала „Армеец", която ще „покани" Христо Стоичков за свое лице, няма нищо общо със свободомислещите студенти и граждански организации. Това е задкулисно режисиран сценарий от кукловоди, които работят по него от момента на избухването на масовите протести", обяви РЗС в изявление на сайта на партията.

„Несъмнено Стоичков е най-удобен за целите на толерирания от комунистическата номенклатура вече четвърт век ловешки богаташ Гриша Ганчев", коментират от партията.

„Вторият основен кукловод е депутатът от ГЕРБ – Емил Димитров (Ротманса), който от дни обикаля по страната и бракониерства в чужди младежки и политически структури", посочват от партията.

„В схемата е намесен и скандално известният ректор на Стопанската академия в Свищов. Председателят на Студентските съвети Ангел Георгиев, известен още като "вечния студент", е протеже на Величко Адамов и пръв приятел на Красьо Черния", коментират от РЗС.

„Политическият съвет на РЗС припомня, че Стоичков през годините беше трансфериран във всевъзможни политически отбори. През 1994 г. Камата беше фронтмен на кампанията на Димитър Луджев и неговия Либерален съюз „Нов избор" за парламентарните избори", се посочва в изявлението.

„Но вместо лице, партията му тогава показа задници на плакати в цялата страна - който иска, може да види плакатите за изборите на 18 декември 1994", припомнят от РЗС.

„Христо Стоичков следваше Бойко с по-голямо умилкване от кучето на екс-премиера Борко. Сега, когато Бойко сдаде властта, Камата се заби в нова авантюра, подобна на тази с Пловдивския университет", коментират още от партията на Яне Янев.

Преди дни Христо Стоичков прие да води студентските съвети.

Националното представителство на студентските съвети, представители на неправителствени организации, се събират в събота на национална среща под надслов „Бъдещето на България”, на която заедно с Христо Стоичков ще обсъдят стъпките занапред, съобщи "Дарик".

#Христо Стоичков #Яне Янев #Гриша Ганчев #Емил Димитров #Ангел Георгиев #Величко Адамов #Красьо Черния #Димитър Луджев #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници