Кунева: Готвят измами на изборите

Кунева: Готвят измами на изборите
Според Кунева младите трябва да се радват, защото не помнят онова време, когато имаше член 1 и можеше да се избира само от една партия. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В най-прекия смисъл на думата подготовката на изборите означава да направиш обучение на хората, които ще бъдат застъпници, да предложиш кандидати за депутати, хора смислени, хора организирани, на които, като им поставиш задача, задача, която народът поставя, да знаят как да я изпълнят, заяви  лидерът на Движение „България на гражданите“ Меглена Кунева.

„Правим тези неща, говорим с много от нашите колеги и приятели по места из цялата страна. Опитваме се да готвим застъпниците още отсега, защото, за съжаление, колкото и да ми е неприятно да го кажа, но измамите, които ни чакат по време на изборите, нямам съмнение, че ще бъдат факт. Даже ми е неудобно да продължавам да го повтарям вече толкова време. Но отвсякъде из страната ни сигнализират какви измами се готвят. Даже по едно време на шега си мислех дали да не направим избрани съчинения на най-добрите лоши практики“, заяви Кунева в интервю за БГНЕС.

Според Кунева младите трябва да се радват, защото не помнят онова време, когато имаше член 1 и можеше да се избира само от една партия.

„Така че за голяма част от хората, които помнят онова време, това е празник, който обаче някак си им беше отнет по пътя. А пък за младите, които сега започват – какво по-хубаво от това. Какво по-хубаво от това да могат да се съберат, да кажат какво мислят, да решат кого да подкрепят, да издигнат включително човек, на когото те разчитат, да има най-различни политически платформи“, посочи Кунева.

#Меглена Кунева #избори #Движение "България на гражданите"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници