Samsung Galaxy S IV залага на подобрен софтуер и хардуер

Samsung Galaxy S IV залага на подобрен софтуер и хардуер
A A+ A++ A

В сърцето на Ню Йорк се намира Radio City Music Hall - една от най-популярните забележителности на Голямата ябълка и мястото, което Samsung избра за премиерата на най-очаквания си смартфон. И докато миналата година компанията успя да запази в тайна Galaxy S III, тази не може да се похвали със същото и прототип на Galaxy S IV се появи в интернет в снимки и видео и дори беше разглобено на съставните му части. И все пак всички очаквахме официалните подробности, защото по всичко личи това ще бъде един от най-продаваните смартфони на тази година.

Life companion. Така Samsung описва Galaxy S IV, което трябва да ни подскаже в каква посока са се развили възможностите му. Продажбите му започват в края на април като ще се продава от 327 оператора в 155 страни и разбира се ще има 4G възможности в зависимост от пазара. Устройството залага на 4,99" Full HD Super AMOLED дисплей с резолюция 441 ppi и има инфрачервен порт за управление на различна домашна техника. Добавя още и сензори за температура и влажност, които компанията също ще използва в софтуерните добавки в интерфейса. Не е пропуснат барометър, а освен това се поддържат и инфрачервени жестове. Батерията е с капацитет 2600 mAh, а камерата осигурява 13МР сензор.

Тя е снабдена с функции като Dual Camera, която позволява едновременното използване и на двете камери за създаване на кадър и Sound and Shot, която записва 5 секунди звук преди заснемането на снимка. На свой ред Drama Shot може да улови до 100 снимки за 4 секунди и след това да комбинира избраните в един кадър.


Статията се обновява

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници