Руското представителство на Sony Mobile готви събитие на 18 март

Руското представителство на Sony Mobile готви събитие на 18 март
A A+ A++ A

Мобилният конгрес премина без представянето на нови смартфони Xperia, което определено беше изненадващо, още повече че онлайн вече се бяха появили имената на други устройства. Това ни подсказа, че представянето на допълненията към Xperia Z е отложено за по-късна дата и по всичко личи, че ще се случи през този месец. На тази мисъл ни навежда информация от руската преса, че местното подразделение на Sony Mobile планира събитие на 18 март. Много вероятно е то да е свързано и с премиерата на нови модели на компанията.

Преди дни в сайтовете на различни английски търговци се появиха имената Sony Xperia SP (C530X) HuaShan и Sony Xperia L (C210X) Taoshan, съпроводени от информацията за пазарна премиера преди края на този месец. Затова и представяне на 18 март би се вписало добре в плановете на компанията, която може да обяви, че устройствата ще могат да се закупят веднага.

Xperia L се очаква да предложи 4,3" дисплей с резолюция 854 х 480 пиксела, двуядрен процесор Snapdragon S4 с честота 1GHz, 8МР камера с Exmor RS сензор, 1GB RAM, 8GB вградена памет, microSD слот и батерия с капацитет 1700 mAh. На свой ред Xperia SP ще е снабден с двуядрен процесор Snapdragon S4 с честота 1,7GHz, 4,6" дисплей с резолюция 1280 х 720 пиксела, 8МР камера с Exmor RS сензор, 1GB RAM, 8GB вградена памет и microSD слот.

http://mobiltelefon.ru/post_1363082544.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници