Asus Padfone Infinity продължава успешната серия

Asus Padfone Infinity продължава успешната серия
A A+ A++ A

Мобилният конгрес завърши преди дни, но ще го запомним с премиерите на по-малко от обикновено интересни продукти. Все повече компании решиха да запазят представянето на важните си устройства на самостоятелни събития, в което няма нищо необичайно, тъй като на такъв голям форум, какъвто е Мобилният конгрес, много неща могат да останат незабелязани. И все пак Asus успя да привлече вниманието ни с нещата, които представи на изключително посетената си пресконференция. Вече стана дума за интересния Fonepad, който ще допадне на феновете на големите дисплеи, които нямат нищо против да говорят чрез 7" телефон, но освен това компанията ни срещна с еволюцията на серията си Padfone, което е по-впечатляваща отвсякога.

Разбира се, става дума за Asus Padfone Infinity, който по подобаващ начин продължава започнатото с предишните издания на хибридното устройство. Припомняме, че става дума за смартфон, който лесно може да се превърне в таблет с поставяне в специалния аксесоар Padfone Station. Джаджата няма да остане незабелязана, тъй като предлага съвсем актуален хардуер като 5" full HD дисплей, 2GB RAM и ултрабърз четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 600 с честота 1.7GHz - същия като този в HTC One. На свой ред таблетът предлага 10.1" Super IPS+ дисплей с резолюция 1920 x 1080 пиксела и пикселна гъстота от впечатляващите 441 PPI.

Освен това Padfone Infinity успя да ни впечатли и с дизайна на телефона, който залага на масивен алуминий за изработката на корпуса. Останалите характеристики включват 13МР основна камера BSI сензор и предна 2МР камера. Батериите също са две - 2300 мAh в телефона и 5000 mAh в таблета, така че времето за автономна работа не бива да ви притеснява. Когато изпробвахме устройството, останахме впечатлени не само от бързата работа на телефона, но и от скоростта на превключване между телефонен и таблетен режим. Продажбите на Asus Padfone Infinity започват този месец, а в Европа го очакваме на цена 999 евро.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино