Алтернативна версия на Instagram за BlackBerry 10

Алтернативна версия на Instagram за BlackBerry 10
A A+ A++ A

След като стана ясно, че скоро едва ли ще видим официално приложение на Instagram за BlackBerry 10, потребителите на мобилната платформа по всяка вероятност биха се зарадвали на всяка работеща алтернатива. Имайки предвид съобщението на Instagram миналата седмица, че вече има 100 милиона активни потребители, няма как сред потребителите на BlackBerry 10 да не се намерят желаещи да използват платформата за споделяне на снимки.

Затова от сайта BerryThai са преработили версия на приложението за Android, осигурявайки възможност за инсталиране и в BlackBerry 10 - както знаем, платформата може да работи със софтуер за Android. Разбира се, не става дума за най-новата версия на Instagram, но поне ще ви осигури безаварийно споделяне на снимки. Имайте предвид, че приложението започва да работи по-бавно в някои моменти, а освен това не позволява създаването на нови акаунти.

Интересно е откъде BerryThai са се сдобили с въпросната версия на Instagram. Едно от предположенията е, че тя е изтекла директно от кухнята на Instagram, тъй като сме чували и по-рано, че от компанията подготвят порт на приложението си за Android за BlackBerry 10. Сайтът на BerryThai към момента не е съвсем достъпен, по всяка вероятност заради повишения интерес в момента, но можете да намерите инструкциите за инсталиране на Instagram и в кеша на Google.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:berrythai.com/how-to-install-instagram-on-your-z10/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници