Министър Добрев слезе при миньорите, те го освиркаха

Министър Добрев слезе при миньорите, те го освиркаха
Добрев подкрепя протестиращите миньори. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма в оставка Делян Добрев слезе при протестиращите миньори пред сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, предаде информационна агенция „Фокус“.

„Няма да бъдат намалявани квотите на всички топлоцентрали в така наречения енергиен микс. Имате си работните места“, заяви Добрев.

Изказването на Добрев на няколко пъти беше прекъсвано от мощните освирквания на протестиращите и от искания той да им се извини за предишни негови изказвания. На това той отговори: „Не съм казвал, че за мен 500 работни места на миньори нямат значение, това беше интерпретация. Ако с нещо моите думи са прозвучали като обида към вас, аз се извинявам, защото наистина уважавам вашия труд“.

Миньори, железничари и енергетици протестират в София, за да изразят своите притеснения от загубата на работните си места.

Шествието им премина пред сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) в столицата и продължи към сградата на МИЕТ.

#Делян Добрев #протестиращи #ДКЕВР #Министерство на икономиката #енергетиката и туризма #Държавната комисия за енергийно и водно регулиране

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници